Werk en opleiding

Als verkeersregelaar doet u belangrijk werk. U zorgt voor een soepele en veilige doorstroming van alle verkeer. Zonder u lopen belangrijke projecten vast en slibben verkeersaders dicht. Daarom investeren wij graag in u. U bent mobiel, mentaal en fysiek gezond en leidt graag alles in goede banen.

U bent zélf verantwoordelijk voor uw motivatie en werkplezier. Voor mooi werk, goede opleidingen, het organiseren van het examen, en doorgroeimogelijkheden zorgen wij.  
Traffic Jobs verzorgt de opleiding die nodig is om als bevoegd verkeersregelaar aan de slag te gaan. Het opleidingstraject bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte en wordt afgerond met een officieel examen, waarna je, indien je slaagt, een diploma ontvangt. Het diploma geeft je recht op een aanstellingspas, waarmee je als bevoegd verkeersregelaar aan de slag kunt. Daarnaast investeren wij graag in uw loopbaan ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen.

Wij komen graag in contact met u!

Wij komen heel graag in contact met iedereen, van jong tot oud, en ook 55-plussers, re-integratie kandidaten en carrière-switchers zijn zeer welkom. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om (weer) aan de slag te gaan.